Select Page
Prachtig duurzaam wonen!

Tiny house Eindhoven

Tiny houses
Zorgwoningen
Recreatiechalets

Tiny house in Eindhoven?

Altijd al gedroomd van een gezellig, duurzaam en avontuurlijk huis? Een plek die niet alleen jouw leven verrijkt, maar ook het milieu respecteert? Zoek niet verder! Bij Tinywoningen.nl hebben we het perfecte antwoord: een Tiny House in Eindhoven! Onze compacte, milieuvriendelijke en functionele huisjes zijn dé oplossing voor iedereen die wil genieten van een eenvoudiger en bewuster leven. Jouw eigen tiny house in Eindhoven laten bouwen? Neem contact met ons op!

 

De voordelen van een tiny house in Eindhoven

Na een zoektocht op Google zijn wij bij Tinywoningen.nl terecht gekomen. We wilden minimalistisch & duurzaam wonen en na onze wensen besproken te hebben is het team aan de slag gegaan. We zijn dolblij met het resultaat en krijgen dagelijks vele enthousiaste reacties op onze (tiny) woning.

Aron & Christy – kochten een tiny house

Duurzaam, compact, minimalistisch

Onze Tiny Houses zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten. We gebruiken milieuvriendelijke materialen en geavanceerde technologieën om de ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken. Met een Tiny House in Eindhoven draag je bij aan een groenere toekomst.

Veelzijdig

Naast het milieuvriendelijke en betaalbare aspect van deze woningen, zijn ze ook populair vanwege hun veelzijdigheid. Tiny houses kunnen bijvoorbeeld dienen als vakantiehuisjes, ateliers, kantoorruimtes of zelfs als volwaardige permanente woningen. Mantelzorgwoningen zijn op hun beurt ideaal voor het bieden van een comfortabele leefruimte aan dierbaren die extra zorg nodig hebben, terwijl ze toch hun eigen zelfstandigheid behouden.

Volledig ontzorgd

Als gespecialiseerd bedrijf in chaletbouw, tiny houses en mantelzorgwoningen bieden wij bij Tinywoningen.nl een uitgebreid assortiment aan modellen en opties. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw droomwoning werkelijkheid wordt, met oog voor detail en hoogwaardige materialen. Wij nemen graag de tijd om naar uw wensen te luisteren en u te adviseren over de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Betaalbaar

Klein betekent niet minder comfortabel. Integendeel, onze Tiny Houses zijn slim ontworpen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Dit resulteert in lagere kosten voor zowel bouw als onderhoud, waardoor je meer geld overhoudt voor de dingen die er echt toe doen in Breda en in het leven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een tiny house, mantelzorgwoning of een ander type chalet? Bekijk dan snel ons aanbod op onze website of neem contact op met ons vriendelijke team. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden in het proces van het vinden van uw perfecte woning. Bij Tinywoningen.nl maken we uw woondromen werkelijkheid!

Vraag een offerte aan voor een tiny house in Eindhoven!

Ben je geïnspireerd geraakt door de voordelen van een Tiny House? Aarzel dan niet langer en vraag nu een offerte aan bij Tinywoningen.nl! Wij staan klaar om jouw droom werkelijkheid te maken met een op maat gemaakt Tiny House in Eindhoven dat perfect bij jouw behoeften en wensen past.

 

 

Verschillende toepassingen mogelijk in Eindhoven met een tiny house

Mantelzorgwoning

Wil je jouw ouders verzorgen op eigen terrein? Met een tiny house op jouw eigen terrein in Eindhoven behoort dit tot de mogelijkheden. Uiteraard is het belangrijk om vooraf een vergunning te organiseren. Desgewenst kunnen wij je hier bij helpen.

 

Tiny house als vakantiehuisje

Creëer je eigen toevluchtsoord in de natuur met een Tiny House in Eindhoven als je vakantiehuisje. Ontsnap aan de drukte van alledag en geniet van de sereniteit van een minimalistische levensstijl.

een tiny house

Duurzame Bed & Breakfast

Droom je van het runnen van een charmante B&B? Met een Tiny House in Eindhoven als jouw gastenverblijf zullen je gasten zich zeker speciaal voelen, terwijl je ook bijdraagt aan duurzaam toerisme.

 

 

Informatie

Veel gestelde vragen

In deze FAQ beantwoorden we de meest gestelde vragen over chalets, of het nu gaat om recreatiewoningen, tiny houses of zelfs mantelzorgwoningen. We bieden u nuttige informatie en tips om u te helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen voor uw chaletproject.

Wat is de grootte van een tiny house?

De grootte van een Tiny House in Eindhoven varieert, maar meestal spreken we van een oppervlakte van maximaal 50 vierkante meter.

Kan ik mijn Tiny House naar eigen wens aanpassen?

Zeker weten! Bij Tinywoningen.nl geloven we in maatwerk. We werken nauw samen met jou om een Tiny House te creëren dat aan al jouw specifieke vereisten voldoet.

Zijn Tiny Houses het hele jaar door bewoonbaar?

Ja, absoluut! Onze Tiny Houses zijn ontworpen om het hele jaar door comfortabel te zijn, met isolatie en verwarmingssystemen die je warm houden in de winter en koel in de zomer.

Kan ik een Tiny House op een bestaand stuk grond plaatsen?

Ja, in veel gevallen is het mogelijk om een Tiny House op een bestaand stuk grond te plaatsen. Echter, afhankelijk van de regelgeving en bestemmingsplannen kunnen er beperkingen gelden. Wij kunnen je hierbij adviseren.

Kom in contact

Tiny house in Eindhoven?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

info@tinywoningen.nl